Власник

Власник "Ліона" не впевнений, що команда прибуде в Україну на гру з "Шахтарем"

Укрінформ
Власник французького футбольного клубу "Ліон" Жан-Мішель Ола не впевнений, що його команда вирушить до України на матч проти донецького "Шахтаря" в рамках заключного туру групового раунду ЛЧ УЄФА.

Ола має сумніви щодо безпеки команди у зв’язку з воєнним станом в Україні, а також у зв’язку із перенесенням гри "Ворскла" – "Арсенал" до Києва. Про це Ола написав у своєму twitter.

"Матч "Арсенала" в Україні перенесений. Ми не знаємо, чи поїдемо до України з огляду на політичну ситуацію. Важко знайти літак, щоб відправитися туди. УЄФА прийме рішення", - написав Ола.

Як повідомляв Укрінформ, матч 5-го туру групового етапу Ліги Європи між футболістами полтавської "Ворскли" і лондонського "Арсеналу" перенесений до Києва з міркувань безпеки. Гра відбудеться на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві 29 листопада і розпочнеться о 19.55 за київським часом. 

Читайте також: Тайсон: Вірю в свою команду, "Шахтар" готовий зустрітися з "Ліоном"

Термін дії воєнного стану, запроваджений у 10 областях України через агресію Росії в Азовському морі, закінчиться 26 грудня і не може бути далі продовжений Президентом самостійно без рішення Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-