Тайсон: Вірю в свою команду,

Тайсон: Вірю в свою команду, "Шахтар" готовий зустрітися з "Ліоном"

Відео
Укрінформ
Капітан команди донецького футбольного клубу "Шахтар" Тайсон поділився емоціями від гри з німецьким "Гоффенгаймом" (3:2), в якій він відзначився дублем.

Кращий гравець матчу "Гоффенгайм" – "Шахтар" за версією УЄФА бразильський півзахисник Тайсон, зокрема, зазначив, що протистояння було складним, але він завжди вірить у свою команду.

"Складне протистояння. У нас були моменти, коли потрібно було жертвувати собою. У Лізі чемпіонів завжди так. Хочу привітати всіх з чудовою перемогою. Також хочу побажати Марлосу скоріше повернутися - нам потрібна його допомога. Вітаю абсолютно всю нашу команду. Ліга чемпіонів - дуже важке змагання. Звичайно ж, переживали після останнього поєдинку з "Манчестер Сіті". Це не наша команда грала в тому матчі. Зараз ми абсолютно по-іншому себе показали, і це був "Шахтар", який я знаю. Ми заслужили відмінну перемогу.

Незадоволений після першого тайму? Я така людина. Не люблю поступатися, не люблю грати внічию. Це емоції, які просто зашкалюють. Увійшов в роздягальню і сказав хлопцям: давайте зробимо так, щоб ми грали, як на початку першого тайму. Мої партнери зрозуміли мене, почули, що найголовніше. Ми поважаємо один одного і змогли домогтися перемоги.

Вірю в свою команду до самого кінця. Ми тут не просто так. Я довіряю всім футболістам, довіряю тренерському штабу і абсолютно всім людям, які працюють з нами. Ми готові зустрітися з "Ліоном" - це буде остання гра. Рухаємося покроково. Попереду український чемпіонат - впевнений, що проведемо відмінний поєдинок. Не просто так ми знаходимося на першому місці в чемпіонаті України. І зараз у нас залишається один матч на домашній арені, де ми зможемо пройти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів", - цитує Тайсона прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Фонсека: Ми вірили до самого кінця і все спрацювало

Відео післяматчевого коментаря:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" обіграли у вівторок, 27 листопада, німецький клуб  "Гоффенгайм" (3:2)  у 5-у турі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА. М'ячі на "Вірсол Рейн-Некар-Арені" німецького міста Зінсгайм забили: Андрій Крамарич (17-та хвилина) та Стівен Цубер (40) - Ісмаїлі (14) і Тайсон (15, 90+3).  У заключному, шостому, турі 12 грудня пройдуть матчі "Шахтар" - "Ліон" та "Манчестер Сіті" - "Гоффенгайм". Поєдинки розпочнуться о 22.00 за київським часом.     

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-