Фонсека: Ми вірили до самого кінця і все спрацювало

Фонсека: Ми вірили до самого кінця і все спрацювало

Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» пояснив, чому змінив схему гри.

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека прокоментував перемогу над «Гоффенгаймом» (3:2) в матчі Ліги чемпіонів. Про це він розповів телеканалу «Футбол».

«Був важкий день. Почали гру дуже добре, забили 2 голи, у нас не вийшло утримати цю перевагу. Було дуже складно, навіть граючи проти 10 гравців, «Гоффенгайма» продовжував створювати нам проблеми. Але ми вірили до самого кінця, трохи поміняли нашу стратегію, все спрацювало.

У будь-якому випадку, це був дуже складний матч і чудова перемога. Ми виграли в кінці, це також результат нашої віри до самого кінця.

«Шахтар» вперше зіграв у 5 захисників, тому що цього вимагала гра. Прийняли рішення трохи змінити нашу тактичну схему. На щастя, все спрацювало. Ми хотіли б мати трохи більшу безпеку в обороні. Але ми і створювали і завершили матч переможним голом.

Читайте також: Сюрприз Фонсеки і подарунок від «Шахтаря»

Так, у нас ще є всі шанси. З цією перемогою нам обов'язково потрібно виграти останній матч. Будемо боротися до самого кінця. Це буде складно. Без всяких сумнівів, «Ліон» - відмінна команда, вони сьогодні ще раз довели, що сильні, не програли «Ман Сіті». Це доводить їх якість. Але ми будемо боротися до самого кінця», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, «Шахтар» обіграв «Гоффенгайм» 3:2 у матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів і зберігає шанси вийти в плей-офф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-