Гравець

Гравець "Олександрії" Цуріков визнаний кращим у 16 турі УПЛ

Укрінформ
Півзахисник футбольного клубу "Олександрія" Андрій Цуріков визнаний кращим гравцем 16-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-Ліги.

Відповідне рішення прийняла експертна комісія УПЛ у складі Сергія Нагорняка, Ігора Шуховцева, Геннадія Орбу, Степана Юрчишина, Анатолія Чанцева, Артура Валерка, Йожефа Сабо, Віктора Грачова, Олега Венглинського, Олександра Сопка. Про це повідомляє прес-служба УПЛ.

"Українська Прем’єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до нашої експертної ради, визначила найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 16 туру чемпіонату УПЛ. За підсумком голосування перемогу здобув півзахисник "Олександрії" Андрій Цуріков, який став головним героєм матчу з "Динамо". Він значно випередив решту претендентів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Буяльський про гру з "Олександрією": Був фол, але арбітр дозволив продовжити атаку

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада футболісти "Олександрії" здобули перемогу над київським "Динамо" у матчі 16-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Зустріч на стадіоні КСК "Ніка" в Олександрії завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів, М'ячі забили: Андрій Цуріков (на 3-й хвилині), Андрій Запорожан (57) - Беньямін Вербич (33). Таким чином, "Олександрія" продовжила безпрограшну серію в УПЛ до семи поєдинків (5 перемог і 2 нічиї) і посіла друге місце у турнірній таблиці національної першості.

Фото: fco.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-