Буяльський про гру з

Буяльський про гру з "Олександрією": Був фол, але арбітр дозволив продовжити атаку

Відео
Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Віталій Буяльський прокоментував результат 1:2 у виїзному матчі 16-го туру УПЛ проти "Олександрії".

Віталій Буяльський у післяматчевому коментарі журналістам у мікс-зоні стадіону, зокрема, зазначив, що команда виконала не всі установки тренерського штабу, проте і суддівство було не на висоті.

"Результат на табло, і, на жаль, він не в нашу користь. Самі винні, адже футболісти виходять на поле. Тренерський штаб підказував, але ми не все виконали. Що стосується помилок, то виправлятимемо їх і підтримуватимемо один одного в команді. На нас чекає зараз Ліга Європи, де є завдання вийти в плей-офф з першого місця. Та й в чемпіонаті, сподіваюся, все стане на свої місця.

Десять попереджень? В епізоді з першим пропущеним м'ячем я був першим на підборі, але, коли почав рухатися, відчув руку на своїй спині і впав - на мій погляд, чистий фол. Але арбітр дозволив продовжити атаку, і нам забили гол. Підбігаємо до нього, а він розповідає, як потрібно грати в футбол, "клоунами" називає. Арбітри також повинні з повагою ставитися до футболістів.

Чого не вистачило у грі? По-перше, реалізації. Коли виходили на другий тайм, все контролювали, поки не пропустили другий м'яч. Причому, він прийшов з нічого - суперники просто направили м'яч вперед, Сидорчук вибив його, а Бойко врізався в опонента. Після таких болючих поразок важко щось говорити один одному, слова можуть бути зайвими - краще мовчки сісти в автобус, доїхати до Києва, а з завтрашнього дня готуватися вже до виїзду в Астану", - цитує Буяльського прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Хацкевич: "Динамо" допустило на одну помилку більше, і "Олександрія" виграла

Відео коментаря:

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада футболісти "Олександрії" здобули перемогу над київським "Динамо" у матчі 16-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Зустріч на стадіоні КСК "Ніка" в Олександрії завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів, М'ячі забили: Андрій Цуріков (на 3-й хвилині), Андрій Запорожан (57) - Беньямін Вербич (33). Таким чином, "Олександрія" продовжила безпрограшну серію в УПЛ до семи поєдинків (5 перемог і 2 нічиї) і посіла друге місце у турнірній таблиці національної першості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-