Тренер іспанських баскетболісток вважає збірну України агресивною і небезпечною

Тренер іспанських баскетболісток вважає збірну України агресивною і небезпечною

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної Іспанії з баскетболу Лукас Мондело поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з українською командою в рамках відбору на Євробаскет-2019.

Лукас Мондело, команда якого вже вже гарантувала собі участь у фінальному турнірі Євробаскета-2019, зокрема, зазначив, що збірна України має "агресивну і небезпечну команду", але Іспанія прагне завершити кваліфікацію першою з шістьма перемогами в шести поєдинках. 

"Не сказав би, що ми відчуваємо великий психологічний тиск, але певна напруга все ж є. Україна завжди націлена на перемогу, то ж боротьба буде запеклою. Попередній матч в Україні теж був дуже напруженим. Ми хочемо перемогти й завершити кваліфікацію першими з шістьма перемогами в шести поєдинках. Наголошую, що суперники агресивні та небезпечні", - цитує Мондело прес-служба Федерації баскетболу України. 

Читайте також: Сьогодні жіноча збірна України проведе заключний матч відбору Євробаскета-2019

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні жіноча національна збірна України з баскетболу проведе заключний матч кваліфікації чемпіонату Європи 2019 року. Баскетбольний поєдинок Іспанія – Україна відбудеться 21 листопада в іспанській Мелільї і розпочнеться о 21.00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-