Сваток: Сподіваюся, сьогодні вийде дебютувати у збірній України

Сваток: Сподіваюся, сьогодні вийде дебютувати у збірній України

Укрінформ
Захисник луганського футбольного клубу "Зоря" Олександр Сваток отримав шанс дебютувати за збірну України в сьогоднішній грі проти збірної Туреччини.

Олександр Сваток у коментарі "Футбол NEWS", зокрема, зазначив, що сподівається дебютувати за збірну України у сьогоднішньому матчі й допомогти команді.

"Учора в обід зателефонував мені адміністратор збірної, запитав, як я себе почуваю. Сказав, що добре. "Тоді скидай паспорт, чекаємо тебе". Був приємно здивований, задоволений, що приїхав, сподіваюся, зможу допомогти команді. Експерименти? Були випадки, коли я грав у три центральні захисники в "Дніпрі", в "Зорі" ми теж це на зборах пробували. Досвід гри в три захисника маю. Раніше я вже приїжджав і більш-менш знайомий з вимогами головного тренера, стежу за всіма іграми збірної. Приємно, що приїхав. Сподіваюся, цього разу вийде дебютувати", - цитує Сватка Footballua.tv

Як повідомляв Укрінформ, товариський поєдинок між збірними Туреччини та України відбудеться в Анталії сьогодні, 21 листопада, і розпочнеться о 19.30 за київським часом. Напередодні головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко викликав до табору національної команди Олександра Сватка. У збірній України 24-річний захисник "Зорі" замінить травмованого Сергія Кривцова.  Минулого року Сваток потрапив у заявку на контрольний матч зі Словаччиною, але дебютувати не вдалося.

Читайте також: Коноплянка: Збірна України результатом все доведе у грі з Туреччиною

Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Косово. Поєдинок транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 2". У цьому протистоянні букмекери віддають перевагу господарям поля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-