Ягупова - найрезультативніша баскетболістка відбору на Євробаскет-2019

Ягупова - найрезультативніша баскетболістка відбору на Євробаскет-2019

Укрінформ
Капітан жіночої національної збірної України з баскетболу Аліна Ягупова напередодні матчу з Іспанією продовжує очолювати рейтинг найрезультативніших баскетболісток відбору на Євробаскет-2019.

У п’яти матчах кваліфікації Аліна Ягупова в середньому набирає 33 очки, реалізовує 60% кидків із середньої відстані та 52,3% кидків з-за дуги. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Також Ягупова перед останнім туром кваліфікації є найефективнішою гравчинею відбору. Українська баскетболістка в середньому за гру робить 7,2 підбирання, 4,0 передачі, 3,4 перехоплення та 1,6 блок-шота, а її середній рейтинг ефективності складає 35,4 бали – це найкращий показник відбіркового турніру.

За перехопленнями Ягупова також у топі – наразі вона друга і поступається за цим статистичним показником представниці збірної Словенії Єві Лісец, у якої 5 перехоплень за гру.

Нагадаємо, що на збірну України чекає останній вирішальний матч кваліфікації, який команда Горана Бошковича зіграє на виїзді проти Іспанії завтра, 21 листопада. Українки мають хороші шанси на вихід у фінальну частину чемпіонату Європи-2019, як одна з шести кращих команд серед тих, що посядуть другі місця у восьми групах.

Читайте також: Жіноча збірна Україна з баскетболу обіграла Болгарію у відборі на Євро-2019

Поєдинок Іспанія – Україна розпочнеться о 21.00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-