Словаччина - Україна: текстова трансляція матчу Ліги націй - сьогодні на Укрінформі

Словаччина - Україна: текстова трансляція матчу Ліги націй - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Національна збірна України з футболу в п'ятницю, 16 листопада, проведе четвертий поєдинок у дебютному розіграші Ліги націй УЄФА, в якому у Трнаві зустрінеться з командою Словаччини.

Матч Словаччина - Україна, який пройде на 19-тисячному стадіоні імені колишнього футболіста і тренера Антона Малатинського, покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція - на сайті Укрінформу. Початок поєдинку о 21.45.

Історія протистояння футболістів України та Словаччини на рівні національних збірних нараховує сім поєдинків. В активі "синьо-жовтих" три перемоги, а також три нічийні результати та одна поразка (різниця м'ячів 8:6).

Поєдинок Україна - Словаччина обслуговуватиме бригада арбітрів з Чорногорія, яку очолює 36-річний Нікола Дабанович.

Нагадаємо, збірна України після перемог над Чехією (2:1, 1:0) і Словаччиною (1:0) достроково стала переможцем групи 1 Ліги В.

Турнірне становище у групі В1: Україна - 9 очок (після 3-х ігор), Чехія - 3 (3), Словаччина - 0 (2).

Читайте також: Хорватія обіграла Іспанію в Лізі націй УЄФА: результати ігрового дня

Загалом у розіграші Ліги націй УЄФА беруть участь 55 європейських збірних. Команди згідно з рейтингом розділені на чотири дивізіони (ліги) - А, В, С, D, в кожному з яких по чотири групи. Грають по системі "кожен з кожним" у два кола протягом осені 2018 року. Чотири переможці своїх груп в елітній Лізі А зіграють у фінальній частині Ліги націй в червні 2019 року.

Чотири переможці груп в лізі B, де виступає збірна України, в наступному розіграші Ліги Націй зіграють в лізі А. В свою чергу, з ліги А в лігу B вилетять чотири команди, які займуть останні позиції в групах. І так в кожній лізі: чотири гірше команди знижуються в турнір нижче, чотири кращі йдуть в турнір вище.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-