Футбол: збірна України може допомогти Луніну з його ситуацією в в

Футбол: збірна України може допомогти Луніну з його ситуацією в в "Леганесі"

Укрінформ
Після несподіваної травми футбольного голкіпера Івана Куельяра, яка дозволила молодому українцю Андрію Луніну дебютувати в складі клубу іспанської Прімери "Леганес".

За певних обставин український воротар може отримати повноцінний шанс зайняти місце у воротах "Леганеса", якщо проявить себе у збірній України, повідомляє Zbirna.com із посиланням на іспанську газету AS. 

"Після повернення з розташування збірної України Андрій Лунін до матчу з "Депортиво" встигне провести у клубі лише одне тренування. Цього може виявитися недостатньо, аби тренер Мануель Пеллегріні віддав перевагу Андрію перед Хоном Андером Серантесом. А ось якщо Андрій зіграє у складі збірної і отримає повноцінну ігрову практику в бойових умовах, ситуація може кардинально змінитися", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Збірна України зібралась у Києві перед матчами зі Словаччиною і Туреччиною

У цілому ж, на думку AS, щоб отримати довгоочікуваний шанс, Луніну варто сподіватися на дві обставини. Перша. Практика у збірній. Друга. Тиск "Реала", який вже пригрозив орендарям забрати українця у січні й збити з клубу неустойку за невиконання умов договору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-