Сачко:

Сачко: "Ворскла" припустилася помилки і сама собі привезла прикрий гол

Відео
Укрінформ
Головний тренер полтавського футбольного клубу "Ворскла" Василь Сачко прокоментував поразку своїх підопічних у вчорашньому матчі Ліги Європи проти азербайджанського "Карабаха" (0:1).

Василь Сачко, зокрема, зазначив, що команда сама винна у цій поразці, припустилися помилки і були покарані за це голом.

"Припустилися помилки, самі собі привезли прикрий, безглуздий гол. Таке було враження, що швидкі і технічні футболісти "Карабаха" краще пристосувалися до газону. У першому таймі ми знали їх маневри, але нас підводив брак у простих ситуаціях. Подібна помилка призвела і до взяття воріт. У Артура були варіанти воротареві відкотити, розвернутися, в аут вибити, на кутовий, що завгодно, але тільки не те, що вийшло. У другому таймі "Карабах" закрився у захисті, а ми не змогли зламати оборону суперника. Було кілька моментів після стандартів, та не змогли їх реалізувати", - цитує Сачка прес-служба ФК "Ворскла".

Відео післяматчевої прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти полтавської "Ворскли" зазнали третьої поразки в груповому турнірі Ліги Європи УЄФА сезону-2018/19. У матчі 4-го туру "біло-зелені" в Полтаві поступилися азербайджанському "Карабаху" з рахунком 0:1. Єдиний м’яч у грі був забитий з пенальті на 13-й хвилині: Араз Абдуллаєв реалізував пенальті, призначений за підкат в стрибку воротаря господарів Богдана Шуста.

Читайте також: "Ворскла" програла "Карабаху" в матчі Ліги Європи УЄФА

У п'ятому турі 29 листопада "Ворскла" на своєму полі зіграє з "Арсеналом", а "Карабах" - зі "Спортингом" у Баку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-