Степаненко: Гра із

Степаненко: Гра із "Гоффенгаймом"стане матчем сезону в єврокубках для "Шахтаря"

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко оцінив шанси команди на вихід із групи в Лізі чемпіонів УЄФА.

Тарас Степаненко після вчорашньої поразки команди від "Манчестер Сіті" (0:6), зокрема, зазначив, що найважливішим матчем в єврокубках для "Шахтаря" стане гра із "Гоффенгаймом".

"Манчестер Сіті" швидко забив, ще й такий пенальті поставили. Зрозуміло, тиску на них ніякого не було, вони 2:0 виграють, все виходить. Це так само, як ми граємо в чемпіонаті України. Якщо забиваємо 2 м’ячі у першому таймі, команді суперника потрібно відкриватися, йти вперед щось робити, з'являються зони.

Потрібно розуміти, що найважливіший матч буде із "Гоффенгаймом". Там визначиться, чи будуть у нас навесні єврокубки, не будемо говорити якісь, Ліга чемпіонів, або Ліга Європи. Це матч сезону в єврокубках для нас", - сказав Степаненко в коментарі Tribuna.com.

Читайте також: Наставник "Манчестер Сіті": Зінченко провів якісний матч

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" поступилися 7 листопада в гостях "Манчестер Сіті" з рахунком 0:6 у матчі 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів. М'ячі на "Етіхад Стедіум" у Манчестері забили Давід Сільва (13-та хвилина), Габріел Жезус (24, 72 - обидва з  пенальті, 90+2), Рахім Стерлінг (49) та Ріяд Марез (84). У 5-у турі 27 листопада "Гоффенгайм" приймає "Шахтар", а "Ліон" - "Манчестер Сіті". Обидва поєдинки розпочнуться о 22.00.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-