Наставник

Наставник "Манчестер Сіті": Зінченко провів якісний матч

Відео
Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола поділився враженнями від переконливої перемоги над донецьким "Шахтарем" (6:0) в матчі 4 раунду групового етапу ЛЧ УЄФА.

Хосеп Гвардіола на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що його команда грала неймовірно і намагатиметься зберігати цей рівень до виходу у наступний раунд.

"Ми грали неймовірно. Були хороші і в атаці, і в обороні, причому в такому складному турнірі, як Ліга чемпіонів. На жаль, ще не вийшли до наступного раунду, хоча були до цього близькі. Постараємося зберігати рівень. Наразі у нас непогані позиції, але ще нічого не вирішено. Це повинно зберегти наш фокус на тому, що ми зобов'язані робити. А до матчу з "Манчестер Юнайтед" готуватимемося день за днем.

Зінченко? Алекс - дуже розумний гравець. Ми хочемо додатково переміщати одного футболіста в середину, і з ним це простіше. Він добре грає в обороні, підкований тактично, тямущий. Зінченко провів якісний матч.

Хет-трик Жезуса? Нападники живуть заради забитих м'ячів, але якість Габріела також і в тому, що він завжди б'ється на полі, незалежно від того, що відбувається. За рахунку 2:0 у нього був ще один хороший момент, проте він продовжував боротися і допомагав нам. Це важливо для його впевненості і для всієї команди", - цитує Гвардіолу прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Фонсека: «Ман Сіті» - команда іншого рівня, вони заслужили перемогу з таким рахунком

Відео прес-конференції головних тренерів:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" поступилися 7 листопада в гостях "Манчестер Сіті" з рахунком 0:6 у матчі 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів. М'ячі на "Етіхад Стедіум" у Манчестері забили Давід Сільва (13-та хвилина), Габріел Жезус (24, 72 - обидва з  пенальті, 90+2), Рахім Стерлінг (49) та Ріяд Марез (84). Українець Олександр Зінченко вийшов на цей поєдинок у стартовому складі "Манчестер Сіті" на позиції лівого захисника і провів на полі всі 90 хвилин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-