Наставник

Наставник "Ворскли": Завдання виграти Лігу Європи поки немає

Відео
Укрінформ
Головний тренер полтавського футбольного клубу "Ворскла" Василь Сачко поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з азербайджанським "Карабахом" у Лізі Європи.

Василь Сачко на передматчевій прес-конференції 7 листопада, зокрема, зазначив, що команда намагатиметься грати у красивий футбол, але завдання виграти Лігу Європи поки немає.

"Те, як ми граємо, залежить від суперника, від тактики, від виконавців. Ми добре вивчили суперника. Мабуть, як і вони нас. У "Карабаха" сильні виконавці, які задіяні у різних збірних. Але ми гратимемо вдома, у нас є 12-й гравець. Я переконаний, що ми завтра докладемо максимум зусиль, щоби досягти позитивного результату, адже ми намагаємось перемагати у кожній грі. Будемо старатися грати у красивий футбол, але головне завдання у нас – результат.

Задачі виграти Лігу Європи на порядку денному поки немає, але це залежатиме і від завтрашнього дня", - цитує Сачка Прес-служба ФК "Ворскла".

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, 8 листопада у Києві та Полтаві пройдуть футбольні матчі 4-го туру групового раунду Ліги Європи за участю "Динамо" і "Ворскли", які зіграють з французьким "Ренном" та азербайджанським "Карабахом". У цих поєдинках букмекери віддають невелику перевагу українським клубам,

Читайте також: Де дивитися матчі "Динамо" та "Ворскли" у Лізі Європи УЄФА

Матч київського "Динамо" проти французького "Ренна" на столичному НСК "Олімпійський" о 19.55 транслюватиме телеканал "Футбол 1", а домашню гру полтавської "Ворскли" з чемпіоном Азербайджану "Карабахом" о 22.00 покаже "Футбол 2". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-