Де дивитися матчі

Де дивитися матчі "Динамо" та "Ворскли" у Лізі Європи УЄФА

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" та полтавської "Ворскли" проведуть у четвер, 8 листопада, поєдинки четвертого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Матч київського "Динамо" проти французького "Ренна" на столичному НСК "Олімпійський" о 19.55 транслюватиме телеканал "Футбол 1", а домашню гру полтавської "Ворскли" з чемпіоном Азербайджану "Карабахом" о 22.00 покаже "Футбол 2", повідомляє Укрінформ.

Кияни обіграли "Ренн" на його полі у третьому турі - 2:1. До цього у квартеті К "Динамо" обидва матчі - вдома з казахстанською "Астаною" і на виїзді з чеським " Яблонцем" - завершило внічию 2:2, хоча по ходу обох зустрічей "біло-сині" вели в рахунку. "Ренн" у свою чергу здолав на своєму полі "Яблонець" (2:1), але потім поступився в гостях "Астані" з рахунком 0:2.
За підсумками четвертого туру у плей-офф не може вийти ніхто з учасників групи К.

Читайте також: "Шахтар" програв в Англії "Манчестер Сіті" у Лізі чемпіонів УЄФА

"Ворскла" ще не перемагала вдома на груповому етапі Ліги Європи. Перші очки у квартеті Е полтавська команда придбала у минулому турі в Баку, вигравши у агдамців з результатом 1:0.
У п'яти останніх матчах групового етапу Ліги Європи "Карабах" не забив жодного разу, і у разі поразки в Полтаві втратить всі шанси на вихід з групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-