Фонсека: Сподіваюсь, гол додасть Коваленку впевненості

Фонсека: Сподіваюсь, гол додасть Коваленку впевненості

Укрінформ
Тренер «Шахтаря» пояснив вихід на поле Тайсона і заміну Ракицького.  

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека прокоментував перемогу над «Динамо» (2:1) в матчі 14-го туру УПЛ. Про це повідомляє Tribuna.com.

«Саме такі ігри варто дивитися. Сьогодні був відкритий футбол. Ми розуміли це. У деяких моментах ми віддавали ініціативу «Динамо», внаслідок чого у нас з'являлося більше простору для виходу в атаки.

Але мушу сказати, що сьогодні ми зустрілися з чудовою командою, якісною і збалансованою, яка створила нам певні складнощі. У деяких моментах «Динамо» було краще, в деяких - були кращими ми. Сьогодні був приємний емоційний матч.

Не розумію, чому Ракицького не можна замінити. У нього вже була жовта картка. Було кілька ризикованих ситуацій, коли він мав фолити, але не міг цього зробити через картку.

Тайсон готовий ще не на 100%. Якби гра цього не вимагала, я б його і не випускав на поле в сьогоднішньому матчі. Він дуже важливий гравець нашої команди, він робить різницю на полі. Коли він з м'ячем, він приймає важливі рішення для команди.

Читайте також: Хацкевич: Важко прийняти такий результат

Ми завжди хочемо грати в одному стилі. Ми брали на себе ініціативу і в першому, і в другому таймі. У другому таймі «Динамо» більше ризикувало, і ми більше використовували контратаки.

Коваленко забив відмінний гол. Сподіваюся, він дасть йому більше впевненості в собі. Не розумію ту критику, яка іноді на нього виливається. Такі моменти багато чому вчать», - розповів Фонсека.

Нагадаємо, «Шахтар» обіграв «Динамо» 2:1 в поєдинку 14-го туру УПЛ і перервав серію поразок від киян, яка тривала три матчі. Також Жуніор Мораес перервав суху серію «Шахтаря» в матчах з «Динамо». «Гірники» не могли забити киянам 302 хвилини.   

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-