Влітку багато хто в Еліну не вірив, навіть вона сама почала сумніватися – тренер Світоліної

Влітку багато хто в Еліну не вірив, навіть вона сама почала сумніватися – тренер Світоліної

Укрінформ
Ендрю Беттлз назвав Світоліну «бійцем».

Тренер чемпіонки Підсумкового турніру WTA Еліни Світоліної Ендрю Беттлз прокоментував успіх тенісистки в Сінгапурі. Про це він розповів сайту sport360.com.

«Я не можу це логічно пояснити. Мабуть, через те, що вона до останнього моменту не знала, чи зіграє тут взагалі, на ній не позначився жодний тиск. Вона просто виходила і грала як могла, тому що втрачати їй було нічого.

Вона відмінний гравець, і те, що друга половина року вийшла для неї складною, не зробило її гіршою. По-моєму, вона просто повернулася до витоків, випустила весь негатив і просто заграла, ні про що не думаючи, так що було реально видно, якого гатунку вона гравець.

Читайте також: Перша вершина Еліни

Вона від природи боєць, і це можна було бачити в Сінгапурі. Влітку багато хто в неї не вірив, навіть вона сама почала сумніватися. Але тут вона просто вийшла і довела, на що здатна», - розповів Беттлз.

Нагадаємо, перша ракетка України Еліна Світоліна вперше в кар’єрі перемогла на Підсумковому турнірі WTA. Після цього успіху вона піднялась на 4-е місце в рейтингу WTA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-