Формула-1: Ріккардо виграв кваліфікацію Гран-прі Мексики

Формула-1: Ріккардо виграв кваліфікацію Гран-прі Мексики

Укрінформ
Перший ряд у «Ред Булл», Гемілтон і Феттель стартують третім і четвертим.     

В Мехіко триває 19-й етап чемпіонату світу з автоперегонів у класі Формула-1 – Гран-прі Мексики. Переможцем кваліфікації став пілот команди «Ред Булл» австралієць Даніель Ріккардо. Про це повідомляє Укрінформ.

Даніель Ріккардо став найшвидшим пілотом під час кваліфікації Гран-прі Мексики. Це 2-й поул Ріккардо цього сезону і 3-й в кар’єрі. Його напарник по команді «Ред Булл» Макс Ферстаппен лідирував до останнього кола, але програв у підсумку мізерні 0.026 секунди і посів друге місце.

З другого стартового ряду розпочнуть гонку Гран-прі Мексики претенденти на чемпіонський титул Льюїс Гемілтон («Мерседес») і Себастьян Феттель («Феррарі»). У них третє і четверте місце, відповідно.

Читайте також: Формула-1: Райкконен переміг на Гран-прі США

Нагадаємо, Льюїс Гемілтон впевнено очолює загальний залік. Він випереджає головного конкурента Себастьяна Феттеля на 70 очок. Гемілтон може стати чемпіоном, якщо фінішує не нижче сьомого місця, за умови, що Феттель виграє етап. Якщо ж Феттель не виграє в Мексиці, то британець стане чемпіоном вже незалежно від свого результату. Це буде п’ятий чемпіонський титул Гемілтона в кар’єрі.

Головна гонка Гран-прі Мексики відбудеться 28 жовтня в Мехіко на автодромі імені братів Родрігесів. Початок о 21:00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-