Учасники Next Gen ATP Finals перевірятимуть суддів за допомогою відеоповторів

Учасники Next Gen ATP Finals перевірятимуть суддів за допомогою відеоповторів

Укрінформ
Учасники молодіжного Підсумкового турніру Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP) перевірятимуть суддів за допомогою відеоповторів.

Організатори Next Gen ATP Finals оновили регламент проведення турніру в Мілані (Італія). Тепер учасники змагань зможуть перевіряти рішення суддів за допомогою системи Video Review. Про це повідомляє XSPORT із посиланням на офіційний сайт АТР.

Це надасть можливість тенісистам оскаржувати дії арбітрів з приводу попадання бо непопадання м'яча у корт, а також спірні епізоди: чи був подвійний відскік м'яча від корту, заступ при виконанні подачі тощо.

Вперше турнір Next Gen ATP Finals, в якому беруть участь тенісисти віком до 21 року, пройшов у Мілані в 2017-му. Особливістю змагань є те, що тенісисти грають укорочені партії (до чотирьох виграних геймів) на кортах без коридорів. Також на змаганнях немає лінійних суддів - за всім стежить система Hawk-Eye.

Читайте також: Топ-тенісисти світу відмовляються грати в оновленому Кубку Девіса - ЗМІ

Зазначимо, що всі тенісисти з топ-8 Чемпіонської гонки ATP, крім Олександра Зверєва, планують зіграти на Next Gen ATP Finals. Німець же кваліфікувався на дорослий Підсумковий турнір у Лондоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-