Василь Сачко:

Василь Сачко: "Ворскла" хоче повернутися з Баку із трьома очками

Укрінформ
Напередодні футбольного матчу 3-го туру групи E Ліги Європи проти азербайджанського "Карабаха" прес-конференцію у Баку провів головний тренер полтавської "Ворскли" Василь Сачко.

Пыд час діалогу з журналістами наставник українського клубу, зокрема зазначив, що обом командам нема чого втрачати, тому завтра буде цікава гра, повідомляє Azerispor

"Як і "Карабах", ми не виграли у групі жодного матчу. Втрачати не чого. "Карабах" - команда хорошого рівня, швидка, вміє добре контролювати м'яч. Чимало "збірників" у складі. Розумію, що суперник дуже й дуже серйозний. Але ми здатні на сюрпризи. Минулого туру не вистачило досвіду і "лавки", аби вдало зіграти зі "Спортингом" (1:2. - Ред.) ", - сказав Сачко.

Нагадаємо, зустріч відбудеться у четвер на Бакинському олімпійському стадіоні, який вміщує близько 70-ти тисяч глядачів. Стартовий свисток пролунає о 19.55 за київським часом. Матч у прямому ефірі покаже телеканал "Футбол 1".

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матчі "Ворскли" та "Динамо" в Лізі Європи УЄФА

Турнірне становище у групі Е Ліги Європи: Арсенал (Англія) - 6 очок, "Спортинг" (Португалія) - 6, "Ворскла" - 0, "Карабах" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-