Букмекери дали прогноз на матчі

Букмекери дали прогноз на матчі "Ворскли" та "Динамо" в Лізі Європи УЄФА

Укрінформ
У четвер, 25 жовтня, полтавська "Ворскла" та київське "Динамо" зіграють у гостях матчі 3-го туру футбольної Ліги Європи відповідно проти азербайджанського "Карабаха" і французького "Ренна".

Букмекери віддають перевагу в цих протистояннях суперникам українських клубів, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу полтавчан з коефіцієнтом 5,50, а на їхнього опонента - 1,70. Нічия оцінюється в 3,50.

На зустрічі працюватиме суддівська бригада з Ізраілю. Головний арбітр Рой Рейншрайбер, судді на лініях - Данні Красиков та Девід Еліас Бітон, 4-й арбітр - Єшуа Мозес.

Турнірне становище у групі Е Ліги Європи: Арсенал (Англія) - 6 очок, "Спортинг" (Португалія) - 6, "Ворскла" - 0, "Карабах" - 0.

Зустріч відбудеться у четверг на Бакинському олімпійському стадіоні, який вміщує близько 70-ти тисяч глядачів. Стартовий свисток пролунає о 19.55 за київським часом. Матч у прямому ефірі покаже телеканал "Футбол 1".

У поєдинку "Ренн" - "Динамо" William Hill оцінює перемогу підопічних Олександра Хацкевича коефіцієнтом 3,30, успіх французів - 2,25, нічию - 3,20.

Матч обслуговуватиме угорська бригада арбітрів на чолі з Томашем Богнаром. Асистенти арбітра - Балаж Бузаш та Петер Коборі, четвертий рефері - Теодорос Георгіу.

Читайте також: Вербич і ще 20 гравців "Динамо" вирушили до Франції на матч із "Ренном"

Гру, що розпочнеться 25 жовтня на 30-тисячному стадіон Ренна "Роазон Парк" в 22.00, транслюватиме "Футбол 2".

Становище у групі К: "Астана" (Казахстан) - 4 очки, "Ренн" - 3, "Динамо" - 2, "Яблонець" (Чехія) - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-