Українські плавці вибороли 6 медалей Ігор нескорених - Порошенко

Українські плавці вибороли 6 медалей Ігор нескорених - Порошенко

Відео
Укрінформ
Українські плавці на Іграх нескорених у Сіднеї вибороли шість медалей - чотири срібні та дві бронзові.

Про це написав Президент Петро Порошенко у Facebook.

“Фантастичний результат українських плавців на Invictus Games Sydney 2018 – 4 срібних та 2 бронзових медалі для наших незламних хлопців! Володимир Король, Богдан Оксентюк, Віктор Шинкарук, як і інші хлопці та дівчата з української команди – справжня гордість нашої країни! Слава українським воїнам! Слава Україні!”, - підкреслив Президент.

Як повідомлялося, змагання “Ігри нескорених” розпочалися 21 жовтня й проходять у Сіднеї (Австралія). Цьогоріч у них беруть участь команди 18 країн: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Велика Британія, США.

Читайте також: Порошенко привітав українських плавців із медалями на Іграх нескорених

Ігри нескорених - міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов'язків. Участь у змаганнях беруть представники країн-членів НАТО, а також стратегічні партнери Альянсу. Уперше Ігри нескорених, засновані британським принцом Гаррі, пройшли в 2014 році в Лондоні. 

Фото: invictusgames2018.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-