Матвієнко: Завдання у Манчестері - вийти на поле і взяти три очки

Матвієнко: Завдання у Манчестері - вийти на поле і взяти три очки

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Микола Матвієнко прокоментував домашній розгром від англійського "Манчестер Сіті" (0:3) в Лізі чемпіонів УЄФА.

Микола Матвієнко, зокрема, зазначив, що команда не повністю виконала план на гру, але тепер намагатиметься відігратися у другій зустрічі з "Манчестер Сіті".

"Чекали, що буде пресинг, але зіграли не зовсім за планом на гру, який ми готували. Припустилися багатьох помилок. Тренер в перерві вказав нам на помилки, і ми почали в другому таймі працювати трохи по-іншому. Засмучений, звичайно. Налаштовуватимемося на наступний матч. В турнірну таблицю не дивимося. Наше завдання - вийти на поле і взяти три очки", - цитує Матвієнка Sport Arena.

Читайте також: Гвардіола: Всі бачили в другому таймі, яким може бути "Шахтар"

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" з рахунком 0:3 програли у вівторок, 23 жовтня, англійському клубу "Манчестер Сіті" домашній матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА. У четвертому турі команди поміняються полями - "Шахтар" виступить у Манчестері. Матч відбудеться 7 листопада і розпочнеться о 22.00 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-