Наставник ХК

Наставник ХК "Донбас" Юліус Шуплер: Ми билися за перемогу до кінця

Укрінформ
Підсумки виступу українського хокейного клубу "Донбас" в Континентальному кубку в Ризі після поразки у заключному матчі від місцевого "Курбадса" (1:2) підвів головний тренер донеччан Юліус Шуплер.

Відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу, словацький наставник, зокрема, підкреслив, що цей матч був боротьбою тактик.

"У матчі з" Курбадсом "була боротьба тактик. Вирішальною стала перша шайба, яку пропустили у меншості. Другий гол - результат помилки. Однак після цього жорстка боротьба тривала. За кидками у нас показники рівні, але реалізувати ми змогли лише один момент (теж у більшості). Отже, я змушений привітати нашого суперника і побажати йому успіхів на наступному етапі Континентального кубка. А своїх хлопців подякував за те, що боролися за перемогу до кінця", - сказав Шуплер.

Він поскаржився, що в заключні хвилини матчу його підопічним довго не вдавалося перевести гру в зону суперника, аби вивести шостого польового гравця для вирішального штурму. Це вийшло лише за 7 секунд до фінальної сирени.

Тепер думки головного тренера вже про наступний матч "Донбаса". 25 жовтня команда зустрічається з харківським "Динамо" в Українській хокейній лізі. Шуплер сподівається, що матчі Континентального кубка будуть корисними для його гравців: "Кожен турнір, який має такий рівень, якість, корисний для молодих хлопців (а таких у нас багато). Думаю, команда здатна надалі дсягли високого результату і посприяти підняттю рівня українського хокею".

Нагадаємо, 19-21 жовтня у Ризі на льодовій арені Kurbads Ledus Halle проходили ігри другого раунду Континентального кубка. У заключній грі "Курдбас" - "Донбас" з рахунком 2:1 (0:0, 2:0, 0:1) перемогли господарі майданчика. До цього у першій грі "Донбас" обіграв чемпіона Іспанії "Чурі Урдін" (6:2), а в другій зустрічі завдав поразки чемпіону Ісландії "Вікінгару" (6:3). Підсумкове турнірне становище: "Курдбас" - 9 очок, "Донбас" - 6, "Вікінгар" - 3, "Чурі Урдін" - 0. Минулого року на аналогічному турнірі в Ризі "Донбас" посів третє місце, програвши "Курбадсу" 1:8.

Читайте також: Хокейний клуб "Донбас" не зміг пробитися до третього раунду Континентального кубка

Матчі третього раунду Континентального кубка пройдуть 15-18 листопада в Ліоні (Франція) та Белфасті (Велика Британія).

Фото Олега Кудріна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-