Генсек ФФУ: З Росією в Лізі націй можемо зіграти хіба що в фіналі плей-офф

Генсек ФФУ: З Росією в Лізі націй можемо зіграти хіба що в фіналі плей-офф

Укрінформ
В українській федерації футболу не знають де гратимуть можливі матчі проти Росії.

Генеральний секретар ФФУ Юрій Запісоцький розповів про можливі матчі збірної України проти Росії у фіналі плей-офф Ліги націй. Про це він повідомляє «Обозреватель».

«Стосовно цього вже кілька років діє спеціальне рішення УЄФА - максимально розводити на всіх етапах змагань як клуби, так і збірні України та Росії. Це ж рішення діє і тут, тому в разі потрапляння в плей-офф своєї ліги, нас з Росією розведуть в півфіналах і зустрінемося тільки в фіналі. Це нормальна практика, яку ми абсолютно підтримуємо.

Якщо ж доля зведе нас в фіналі плей-офф, що ж, зіграємо у фіналі.

Читайте також: Перемога над Чехією забезпечила Україні участь у плей-офф кваліфікації Євро-2020

Бойкот? Зараз мова може йти про все. Ми стали переможцями групи Ліги націй тільки вчора, тому «холодного» аналізу даної ситуації ще не зроблено. Звичайно, важливе питання - де буде цей матч? Тут сам факт можливої ​​поїздки в Росію стане предметом великої дискусії.

У разі фінального матчу УЄФА, можливо, запропонує варіант нейтрального поля. Але поки це все досить умовно. Зараз особисто у мене немає впевненості навіть у тому, що наші потенційні опоненти в даному питанні дійдуть до фіналу плей-офф», - сказав Запісоцький.

Нагадаємо, збірна України обіграла Чехію 1:0, набрала 9 очок і стала переможцем своєї групи в дивізіоні В Ліги націй УЄФА.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-