Сергеєв: З італійцями ми погано зіграли в нападі, але викладалися у захисті

Сергеєв: З італійцями ми погано зіграли в нападі, але викладалися у захисті

Відео
Укрінформ
Центровий збірної України з баскетболу 3х3 Ігор Сергеєв прокоментував перемогу над Італією і вихід команди у півфінал юнацьких Олімпійських ігор, що проходять у Буенос-Айресі (Аргентина).

Ігор Сергеєв, зокрема, зазначив, що команда дуже рада перемозі, але відразу зосереджується на наступних матчах за медалі. 

"Класні відчуття, але тепер треба забути про цю гру, адже попереду на нас чекають надзвичайно важливі матчі – матчі за медалі. З італійцями ми погано зіграли в нападі, але ми викладалися у захисті. До того ж у суперника було лише три гравці у складі, тож ми намагалися більше мінятися і загравати усіх чотирьох", - цитує Сергеєва прес-служба Федерації баскетболу України.

Читайте також: Баскетбол 3х3: збірна України зіграє з Аргентиною у півфіналі ЮОІ-2018

Відео коментаря Сергеєва:

Як повідомляв Укрінформ, у чвертьфіналі турніру з баскетболу 3х3 на III літних юнацьких Олімпійських іграх збірна Аргентини перемогла Грузію з рахунком 21:12, а українці перемогли збірну Італії - 14:11. Поєдинок Україна – Італія 1/2 фіналу підопічні Володимира Журжія проведуть сьогодні, 17 жовтня, він розпочнеться о 18.15. Окрім півфіналу ще відбудеться матч за медалі: результат зустрічі з Аргентиною визначить, за які саме – бронзові чи золоті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-