У Харкові тривають останні приготування до поєдинку Україна – Чехія

У Харкові тривають останні приготування до поєдинку Україна – Чехія

Фото
Укрінформ
На стадіоні ОСК "Металіст" у Харкові тривають останні приготування до поєдинку Україна – Чехія Ліги націй УЄФА, який розпочнеться сьогодні о 21.45.

Матч із Чехією стане восьмим поєдинком, який збірна України проведе в Харкові, і четвертим - в офіційному турнірі. Чотири рази українська команда перемагала, раз зіграла внічию та двічі поступилася. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

До офіційної заявки збірної України на матч проти Чехії увійшли 23 футболісти:
воротарі
- Денис Бойко, Андрій П’ятов, Андрій Лунін;
захисники - Богдан Бутко, Ігор Пластун, Сергій Кривцов, Микита Бурда, Василь Кравець, Ярослав Ракіцький, Олександр Караваєв, Микола Матвієнко;
півзахисники:  Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко,  Руслан Маліновський, Євген Коноплянка, Марлос, Іван Петряк, Віктор Циганков, Сергій Сидорчук, Олександр Зінченко, Євген Макаренко;
нападники - Владислав Кулач, Роман Яремчук.

Як повідомляв Укрінформ, національна збірна України з футболу у вівторок, 16 жовтня, проведе черговий поєдинок у дебютному розіграші Ліги націй УЄФА, в якому вдома зустрінеться з командою Чехії. Матч Україна - Чехія на стадіоні "Металіст" у Харкові покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі. Початок поєдинку - о 21.45.

Читайте також: Захисник збірної Чехії: Поки у Шевченка все виходило

На матчі працюватиме бригада арбітрів із Литви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-