Захисник збірної Чехії: Поки у Шевченка все виходило

Захисник збірної Чехії: Поки у Шевченка все виходило

Укрінформ
Захисник збірної Чехії з футболу Ондржей Челюстка поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння зі збірною України в рамках Ліги націй УЄФА.

29-річний футболіст Ондржей Челюстка в інтерв’ю Sport, зокрема, зазначив, що в першому матчі його команда сильно поступалася українцям (1:2), тому в Харкові чеська збірна має повернутися до гідного рівня.

"Якість гравців лінії атаки збірної України, будь то Коноплянка або Марлос, найвища. В цілому, Україна трохи сильніше, ніж Словаччина. Тому ми повинні бути готові зіграти ще краще, ніж в минулому матчі. Перш за все - взаємна страховка. Якщо один з наших гравців поступився в єдиноборстві, його негайно повинен підстрахувати інший. Відразу ж включитися до боротьби, інакше нічого не вийде.

Ми повинні бути набагато активнішими, особливо без м'яча. Також потрібно більше агресивності. Це факт, що матч в Угерське-Градіште чехам не вдався. Я не грав в тому поєдинку, але дивився його. Ми сильно поступалися в активності та агресивності. Шевченко заслужив велику довіру до своєї роботи. Поки у нього все виходить. Але вже сьогодні все це може закінчитися.

У Харкові ми дуже хочемо перемогти. Ми повинні зробити це, щоб порадувати наших шанувальників і повернути чеську збірну на гідний рівень", - цитує Челюстку zbirna.com

Читайте також: Під час матчу Україна - Чехія порядок забезпечуватимуть 2,4 тис. правоохоронців

Як повідомляв Укрінформ, національна збірна України з футболу у вівторок, 16 жовтня, проведе черговий поєдинок у дебютному розіграші Ліги націй УЄФА, в якому вдома зустрінеться з командою Чехії. Матч Україна - Чехія на стадіоні "Металіст" у Харкові покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі. Початок поєдинку - о 21.45.

Фото: fotbal.idnes.cz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-