Футболісти

Футболісти "молодіжки" підтримали поранених українських воїнів

Фото
Укрінформ
Футбольна молодіжна збірна України (U-21) напередодні Дня захисника підтримала поранених героїв України.

Українські футболісти відвідали Головний військовий госпіталь у Києві, де висловили підтримку і вдячність пораненим українським воїнам. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

"Напередодні Дня захисника України молодіжна збірна України (U-21) на чолі з наставником Олександром Головком завітала до Головного військового госпіталю. Тренерський штаб та футболісти подякували захисникам вітчизни за спокій та мирне небо, наголосивши на тому, що саме завдяки подвигам українських воїнів вони можуть спокійно займатися своєю справою, а вболівальники - дивитися футбол", - йдеться в повідомленні.

Олександр Головко також зазначив, що гравці, які прийшли навідати та привітати військових, - це майбутнє України. Деяких із них Андрій Шевченко вже викликав до національної збірної. Молодіжна команда запевнила поранених військових, що вона завжди відкрита, і хлопці можуть розраховувати на її підтримку.

Традиційно тренер та футболісти презентували захисникам батьківщини м'ячі з автографами та сувеніри, а також квитки на матч "молодіжки" проти збірної Шотландії, який відбудеться 12 жовтня на "Оболонь-Арені" в Києві.

У свою чергу військові подякували футболістам за підтримку та увагу й побажали перемог. 

Читайте також: Футбол: українська "молодіжка" збереться 8 жовтня на матчі відбору Євро-2019

Як повідомляв Укрінформ, 12 жовтня збірна України з футболу U-21 проведе матч відбору Євро-2019 проти Шотландії, а 16 жовтня зіграє проти Голландії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-