Футбол: українська

Футбол: українська "молодіжка" збереться 8 жовтня на матчі відбору Євро-2019

Укрінформ
Головний тренер молодіжної збірної України U-21 Олександр Головко розповів про підготовку команди до матчів відбору Євро-2019, які відбудуться 12 і 16 жовтня.

Олександр Головко, зокрема, зазначив, що планує викликати на матч проти Шотландії та Голландії 24 футболістів і хотів би бачити у складі голкіпера "Леганеса" Андрія Луніна

"Ми задоволені тим, як провели короткостроковий збір. У той же час у тренерського штабу залишаються питання перед офіційними матчами по кількох позиціях. В опорній зоні - щодо флангового нападника. З іншого боку, ми дещо придбали, подивилися хлопців на інших позиціях у поєдинку з командою "Арсенал-Київ". Радий, що після травми зіграв Піхальонок. Незважаючи на всі складнощі, робота пройшла в хорошому тонусі. Хлопці працювали з бажанням.

Далі ми збираємося 8 жовтня. Плануємо, що в списку буде 24 футболісти. Головне, щоб не було травм. Окрім того, я планую зателефонувати головному тренеру національної збірної Андрію Шевченку й поспілкуватися з ним щодо голкіпера "Леганеса" Андрія Луніна, щоб, можливо, він прибув до розташування молодіжної збірної. Загалом же на 90 відсотків із гравцями на цей збір ми визначилися. Із легіонерів до Лук'янчука й Лучкевича приєднаються Назарина і Третьяков.

Звичайно, ми вивчимо суперників, але в першу чергу відштовхуватимемося від своєї гри з урахуванням сильних сторін майбутніх опонентів", - цитує Головка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Молодіжна футбольна збірна України почала підготовку до жовтневих ігор Євро-2019

Нагадаємо, 12 жовтня збірна України з футболу U-21 проведе матч відбору Євро-2019 проти Шотландії, а 16 жовтня зіграє проти Голландії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-