Газон стадіону в Генуї латають перед матчем з Україною

Газон стадіону в Генуї латають перед матчем з Україною

Фото
Укрінформ
У Генуї повним ходом готуються до проведення сьогоднішнього поєдинку між футбольними збірними Італії та України в рамках товариського матчу.

Поле стадіону "Луїджі Ферраріс", на якому 10 жовтня о 21.45 розпочнеться товариський матч Італія – Україна, має помітні недоліки, які намагаються усунути до початку поєдинку. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

"На газоні помітні залисини, особливо на флангах, вибита трава, поле помітно нерівне, горбкувате. На стадіоні "Луїджі Ферраріс" іде підготовка трави до матчу. Газон підсипають та рівняють", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, національна збірна України з футболу 10 жовтня проведе у гостях товариський матч з командою Італії. Спаринг Італія - Україна відбудеться у Генуї на 37-тисячному стадіоні "Луїджі Ферраріс". Поєдинок о 21.45 за київським часом транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Читайте також: Матч Італія – Україна на стадіоні в Генуї відвідають близько 11 тисяч уболівальників

Українські футболісти перед матчем здійснили традиційну прогулянку вулицями Генуї.

Футболісти збірної Українив Генуї готуються до матчу проти Італії. 10 жовтня 2018 року/Фото: ФФУ

Зазначимо, що у восьми попередніх зустрічах між збірними України та Італії, які відбулися в період з 1995 року по 2011-й, "синьо-жовтим" лише одного разу вдалося уникнути поразки. Усі інші матчі завершилися перемогами "Скуадри Адзуррі".  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-