У Києві зіграють перший міжнародний футбольний турнір серед ветеранів АТО і НАТО

У Києві зіграють перший міжнародний футбольний турнір серед ветеранів АТО і НАТО

Укрінформ
Гості турніру – збірні ветеранів з Норвегії та Данії.

У суботу, 13 жовтня, на навчально-тренувальній базі (НТБ) «Динамо» в Чапаєвці відбудеться міжнародний футбольний турнір за участю воїнів НАТО, а також ветеранів АТО України. Про це повідомляє офіційний сайт «Динамо».

Федерація футболу учасників АТО, за підтримки ФК «Динамо» (Київ), готується до проведення міжнародного чемпіонату серед ветеранів зі статусом бойових дій.

У п'ятницю до столиці України прибудуть гості з Норвегії та Данії - ветерани, учасники бойових дій, які представляють свої країни на футбольній арені. Вони відгукнулися на заклик Федерації футболу учасників АТО з України і спільно візьмуть участь у дружньому міжнародному турнірі.

Читайте також: Стартував фінальний етап футбольної Ліги учасників АТО

Цей турнір є одним із етапів підготовки до міжнародного чемпіонату серед ветеранів зі статусом бойових дій, організаторами якого виступають Україна, Норвегія і Данія. Крім цих трьох збірних, підтвердили свою участь в чемпіонаті також команди ветеранів із Польщі, Англії, Франції, Іспанії, а також збірна Балтійських країн.

Великий весняний турнір, який заплановано на травень 2019 року, зіграють на полях НТБ «Динамо» в Чапаєвці, а фінальний поєдинок прийматиме стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. Крім того, турнір присвятять  до 5 річниці створення Федерації футболу учасників АТО.

Товариський турнір між збірними України, Норвегії та Данії пройде 13 жовтня в манежі НТБ «Динамо» і стане репетицією перед фіналом Кубка Героїв АТО 14 жовтня.

Читайте також: 7 жовтня стартує фінальний етап футбольної Ліги учасників АТО

Слід зазначити, що головною метою турнірів ветеранів, крім обов'язково спортивної складової, є налагодження міжнародних зв'язків і партнерства, а також реабілітація воїнів.

У п'ятницю, 12 жовтня, о 21:00, у медіа-центрі «Динамо» на стадіоні імені Валерія Лобановського відбудеться прес-конференція організаторів та гостей - команд із Норвегії та Данії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-