7 жовтня стартує фінальний етап футбольної Ліги учасників АТО

7 жовтня стартує фінальний етап футбольної Ліги учасників АТО

Укрінформ
За Кубок Героїв АТО посперечаються 24 кращі команди регіональних дивізіонів.

7 жовтня стартує фінальний етап футбольної Ліги учасників АТО. За Кубок Героїв АТО посперечаються 24 кращі команди регіональних дивізіонів. Федерація футболу учасників АТО, разом із ФК «Динамо» (Київ), вже вчетверте у своїй історії проводить чемпіонат України з футболу серед команд «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО» на Кубок Героїв АТО. Змагання сезону-2018 розпочалися ще 31 березня, а завершаться 14 жовтня – у День Захисника України. Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Динамо».

6 жовтня о 13:00 у конференц-залі стадіону «Динамо» відбудеться прес-конференція, присвячена фінальній частини змагань сезону 2018 року.  А 7 жовтня об 11:00 на НТБ «Динамо» у Чапаївці відбудеться урочиста церемонія відкриття фінального етапу сезону 2018 року, у якому візьмуть участь 24 найкращі команди регіональних дивізіонів.

Матчі групового раунду фінального етапу триватимуть з 7 по 9 жовтня на НТБ «Динамо» у Чапаївці та на НТБ ДЮФШ «Динамо» на Нивках. Фіналістів розподілять на шість груп по чотири команди. Найкращі вісім вийдуть до чвертьфіналу, матчі якого відбудуться 11 жовтня. Півфінали пройдуть 12 жовтня.

Читайте також: Завершились змагання у трьох дивізіонах футбольної Ліги учасників АТО

За підсумками півфіналів визначаться дві найсильніші команди сезону, які розіграють перехідний Кубок Героїв АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського в День Захисника України, 14 жовтня. У цей день на стадіоні «Динамо» відбудуться вирішальний матч за Кубок, гра за третє місце а також благодійний концерт, спеціальним гостем якого стане музичний гурт ElienMak.

Нагадаємо, Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО – це наймасштабніша в Україні програма психологічної та фізкультурно-спортивної реабілітації учасників бойових дій із 2015 року, яка проводиться серед учасників АТО у шести регіональних дивізіонах: «КИЇВ», «ПІВНІЧ», «СХІД», «ЦЕНТР», «ЗАХІД» та «ПІВДЕНЬ».

Цього року в чемпіонаті взяли участь рекордні 77 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО. Команди були на сто відсотків складені з учасників бойових дій, а це понад дві тисячі захисників України. Матчі проходили щотижня у 42 містах України, а це переважна більшість областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-