Завершились змагання у трьох дивізіонах футбольної Ліги учасників АТО

Завершились змагання у трьох дивізіонах футбольної Ліги учасників АТО

Укрінформ
До 30 вересня стануть відомі всі фіналісти.

З 31 березня тривають змагання четвертого сезону єдиного чемпіонату України з футболу серед команд Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО. 21-23 вересня визначились переможці та фіналісти у трьох регіональних дивізіонах з шести. Про це повідомляє Федерація футболу учасників АТО

Турнір вийшов на фінішну пряму. Вже стали відомі перші десять фіналістів головної події року у футбольному житті учасників бойових дій.

Дивізіон «Північ»: ФК ГУНП Житомир НПУ, ФК Прикордонник ДПСУ, ФК Президентський полк ЗСУ, ФК Барс НГУ;

Дивізіон «Південь»: ФК АртСклаД, ФК Херсон АТО, ФК Десант ЗСУ;

Дивізіон «Центр»: ФК Ягуар НГУ, ФК Прикордонник ДПСУ Могилів-Подільський, ФК Поділля НГУ Вінниця.

Читайте також: Визначаються переможці регіональних змагань футбольної Ліги учасників АТО

Залишається ще чотирнадцять фіналістів, які стануть офіційно відомі 28-30 вересня. 24 кращих команд Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО, а це понад 500 футболістів-побратимів, з 6 по 14 жовтня в Києві розіграють головний приз - Кубок Героїв АТО. Фінальні змагання відбудуться традиційно на спортивній базі ФК «Динамо» (Київ) та стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Чемпіонат України серед команд Ліги учасників АТО офіційно внесений до Єдиного календаря фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2018 рік. Організатором чемпіонату є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!». Цього року у чемпіонаті грали 77 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО, а це понад дві тисячі учасників бойових дій – захисників України. Це рекордний показник в історії турніру.

Всеукраїнська футбольна Ліга Учасників АТО – це постійно діюча та наймасштабніша програма психологічної і спортивно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій в Україні з 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-