Визначаються переможці регіональних змагань футбольної Ліги учасників АТО

Визначаються переможці регіональних змагань футбольної Ліги учасників АТО

Фото
Укрінформ
До 30 вересня стануть відомі усі учасники фінальної частини змагань.

З 31 березня по 14 жовтня 2018 року відбуваються змагання вже четвертого сезону єдиного чемпіонату України з футболу серед команд «Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО» на Кубок Героїв АТО. Матчі проходять щотижня в 38-и містах України. Груповий етап чемпіонату триватиме до 30 вересня включно. Про це повідомляє Федерація футболу учасників АТО.  

Турнір вийшов на фінішну пряму. Протягом найближчих двох тижнів зіграють останні поєдинки у шести регіональних дивізіонах.

Дивізіон «ПІВНІЧ» - завершення групового етапу чемпіонату та нагородження переможців і учасників змагань відбудеться в п'ятницю 21 вересня о 17:00 в м. Вишневе на центральному міському стадіоні.

Дивізіон «ПІВДЕНЬ» - завершення групового етапу чемпіонату та нагородження переможців і учасників змагань відбудеться в суботу 22 вересня о 13:30 в м. Миколаїв, в Парку Перемоги на стадіоні «Трудові резерви» зі штучним покриттям.

Дивізіон «ЦЕНТР» - завершення групового етапу чемпіонату та нагородження переможців і учасників змагань відбудеться в неділю 23 вересня о 12:30 в м. Калинівка Вінницької області на центральному міському стадіоні.

Читайте також: Міністерство молоді та спорту надало офіційний статус чемпіонату з футболу серед команд Ліги учасників АТО

Дивізіон «КИЇВ» - завершення групового етапу чемпіонату та нагородження переможців і учасників змагань відбудеться в п'ятницю 28 вересня о 17:00 в м. Вишневе на центральному міському стадіоні.

Дивізіон «СХІД» - завершення групового етапу чемпіонату та нагородження переможців і учасників змагань відбудеться в суботу 29 вересня о 13:30 в м. Дніпро на стадіоні «Метеор», вул. Олександра Макарова, 27-А.

Дивізіон «ЗАХІД» - завершення групового етапу чемпіонату та нагородження переможців і учасників змагань відбудеться в неділю 30 вересня о 14:00 в м. Львів, на стадіоні «Сокіл», вул. Патона, 1.

Фінальні змагання на Кубок Героїв АТО відбудуться традиційно з 7 по 14 жовтня на спортивній базі ФК «Динамо» (Київ) та стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. До фінальної частини турніру проходять 24 кращі команди за результатами матчів у регіональних дивізіонах.

Чемпіонат офіційно внесений до Єдиного календаря фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2018 рік. Організатором чемпіонату є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!». Цього року у чемпіонаті змагається 77 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО, а це понад дві тисячі учасників бойових дій – захисників України. Це рекордний показник в історії турніру.

Всеукраїнська футбольна Ліга Учасників АТО – це постійно діюча та наймасштабніша програма психологічної і спортивно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій в Україні з 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-