Стартував фінальний етап футбольної Ліги учасників АТО

Стартував фінальний етап футбольної Ліги учасників АТО

Відео
Укрінформ
За Кубок Героїв АТО посперечаються 24 кращі команди регіональних дивізіонів.

Вчора, 7 жовтня, на навчально-тренувальній базі (НТБ) «Динамо» відбулась урочиста церемонія відкриття фінального етапу футбольної Ліги учасників АТО сезону 2018 року. За Кубок Героїв АТО посперечаються 24 кращі команди регіональних дивізіонів. Про це повідомляє сайт Федерації футболу учасників АТО.

Матчі групового раунду фінального етапу триватимуть з 7 по 9 жовтня на НТБ «Динамо» у Чапаївці та на НТБ ДЮФШ «Динамо» на Нивках. 24 команди-учасниці фінальних змагань розподілені на шість груп по чотири команди. Найкращі вісім вийдуть до чвертьфіналу, матчі якого відбудуться 11 жовтня. Півфінали пройдуть 12 жовтня.

За підсумками півфіналів визначаться дві найсильніші команди сезону, які розіграють перехідний Кубок Героїв АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського в День Захисника України, 14 жовтня. У цей день на стадіоні «Динамо» відбудуться вирішальний матч за Кубок, гра за третє місце, а також благодійний концерт, спеціальним гостем якого стане музичний гурт ElienMak.

Читайте також: 7 жовтня стартує фінальний етап футбольної Ліги учасників АТО

Організатором єдиного Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО чотири роки поспіль є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об'єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!"

Нагадаємо, Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО – це наймасштабніша в Україні програма психологічної та фізкультурно-спортивної реабілітації учасників бойових дій із 2015 року, яка проводиться серед учасників АТО у шести регіональних дивізіонах: «КИЇВ», «ПІВНІЧ», «СХІД», «ЦЕНТР», «ЗАХІД» та «ПІВДЕНЬ».

Цього року в чемпіонаті взяли участь рекордні 77 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО. Команди були на сто відсотків складені з учасників бойових дій, а це понад дві тисячі захисників України. Матчі проходили щотижня у 42 містах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-