Соболь: Форварди

Соболь: Форварди "Динамо" можуть завдати проблем будь-якому опоненту

Укрінформ
Український захисник чеського футбольного клубу "Яблонець" Едуард Соболь поділився очікуваннями від сьогоднішнього єврокубкового поєдинку з київським "Динамо".

Захисник збірної України Едуард Соболь в інтерв’ю zbirna.com, зокрема, зазначив, що у поєдинку з "Динамо" його чеській команді потрібно викластися більше ніж на 100%.

"У мене були проблеми з коліном. Буквально через три-чотири дні, як приїхав до Чехії, я отримав пошкодження. Лише минулого тижня почав тренуватися в загальній групі. Сподіваюся, ці труднощі вже позаду.

"Динамо", звичайно, суперник авторитетний, але не варто забувати і про французький Ренні. Все покажуть ігри. Але ми налаштовуємося на дуже складний поєдинок проти киян. Усі знають, що це постійний учасник єврокубків. Кияни адаптовані до таких турнірів, тому викладатися потрібно буде більше ніж на 100%.

Думаю, у динамівців можна виділити всю атакуючу лінію. Футболісти технічні, той же Циганков, Вербич. На флангах вони можуть завдати проблем будь-якому опоненту. Правда, Вербич не зіграє через травму, але від цього потенціал "Динамо" не зменшиться. Хочеться завжди перемагати. Але невідомо, як складеться сама гра. Ми горимо бажанням заробити три очки". – сказав Соболь.

Читайте також: "Динамо" провело відкрите тренування в Чехії перед матчем проти "Яблонеця"

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня в місті Яблонець-над-Нісоу "Динамо" зіграє проти чеського ФК "Яблонець" в рамках другого туру групового етапу Ліги Європи. Виїзний поєдинок київського "Динамо" о 22.00 транслюватиме телеканал "Футбол 2". У першому турі підопічні Олександра Хацкевича зіграли проти "Астани" (Казахстан) на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві з рахунком 2:2. 

 Фото: slavia.cz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-