Крунич: Світоліна не була у своїй кращий формі під час матчу в Пекіні

Крунич: Світоліна не була у своїй кращий формі під час матчу в Пекіні

Укрінформ
Сербська тенісистка Олександра Крунич прокоментувала свою перемогу над українкою Еліною Світоліною у матчі 1-го кола турніру WTA Premier Mandatory в Пекіні (Китай).

Олександра Крунич, зокрема, зазначила зміни у фізичній і спортивній формі української тенісистки

"У моїй перемозі немає ніяких секретів. Я знаю, як грають інші тенісистки, і всі речі є очевидними. Також мені здається, що зараз Світоліна фізично виглядає по-іншому, вона сильно схудла. З того, що я могла бачити під час матчу, вона не була в своїй кращій формі. Зараз вона знаходиться не в тій формі, в якій була минулого року.

Також не секрет, що я намагаюся і бігаю за кожним м'ячем, але я не подаю кожен раз зі швидкістю 190 км/год. Нікого не здивує те, що я вийду на корт і не подаватиму з такою швидкістю. Також все залежить від певного дня. Напевно, перед нашим матчем Світоліна не думала, що я програватиму 9:0 по геймах", - цитує Крунич БТУ.

Читайте також: Світоліна поступилася Крунич на старті тенісного турніру в Пекіні

Як повідомляв Укрінформ, п’ята "ракетка" світу Еліна Світоліна сенсаційно програла у субботу, 29 вересня, Александрі Крунич (63 WTA) із Сербії на турнірі серії Premier Mandatory - China Open в Пекіні із призовим фондом 8 млн 285 тис. доларів з рахунком 6:0, 4:6, 6:7 (4:7).

Фото: Jimmie48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-