Бокс: українці виграли 3 із 4 титульних боїв на турнірі

Бокс: українці виграли 3 із 4 титульних боїв на турнірі "Разом з легендами"

Відео
Укрінформ
Українські боксери виграли три з чотирьох титульних боїв в рамках турніру "Разом з легендами", який відбувся 2 жовтня в київському "Палаці спорту".

Перемоги у Києві святкували українські боксери Раміль Гаджиєв, Хасан Байсангуров і Карен Чухаджян. Про це повідомляє XSPORT

Бій Раміль Гаджиєв - Бруно Сандовал (Мексика) за пояс WBC International Silver в суперсередній вазі (до 76, 2 кг) завершився перемогою Гаджиєва технічним нокаутом у 8 раунді на 1.57 хвилині

Бій за пояс WBA Intercontinental в середній вазі (до 72,6 кг) Хасан Байсангуров - Пауль Рамон Валензуела-молодший (Мексика) завершився перемогою Байсангурова одноголосним рішенням суддів (117:111, 117:111, 119:110).

Бій за пояс чемпіона світу WBC Silver серед юніорів в напівсередній вазі (до 66,7 кг) Карен Чухаджян - Ділан Лоза (Мексика) завершився перемогою Чухаджяна технічним нокаутом у 6 раунді на 2.16 хвилини.

Арам Фаніян з України програв бій за пояс чемпіона WBC Silver серед юніорів в першій напівсередній вазі Рене Теллес Жирону з Мексики за рішенням суддів (93:95, 94:95, 93:96).

Читайте також: У Києві пройшла церемонія зважування учасників боксерського турніру "Разом з легендами"

Відео турніру:

Нагадаємо, турнір із професіонального боксу "Разом з легендами" відбувся в Києві 2 жовтня в рамках Конгресу WBC. Також в рамках Конвенції проводився благодійний аукціон, який зібрав майже 200 тисяч доларів.

Фото: instagram.com/i.guban

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-