Під час конгресу WBC у Києві на аукціоні  зібрали майже 200 тис дол на зал боксу Маріуполя

Під час конгресу WBC у Києві на аукціоні зібрали майже 200 тис дол на зал боксу Маріуполя

Укрінформ
200 тисяч доларів було зібрано на благодійному аукціоні у Києві під час 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC). 

Кошти спрямують на облаштування одного з дитячих боксерських залів Маріуполя, повідомляє Klitschko-brothers.com

Найдорожчим лотом аукціону стала рукавичка із підписом легендарного американського боксера Мухаммеда Алі. Її продали за 55 тис дол.

На аукціон також виставили чемпіонський пояс Віталія Кличка за версією WBC. Автографи на ньому поставили Кличко-старший, Леннокс Льюїс та Евандер Голіфілд. Продали пояс за 20 тис дол. Виручили кошти й від продажу рукавичок з підписами Майка Тайсона, Віталія Кличка, Леннокса Льюїса та Евандера Холіфілда. За них дали 15 тис дол. А велетенську рукавичку з автографами більш ніж 90 світових чемпіонів придбали за 17 тис дол.

"Соціальна складова в роботі WBC дуже важлива. Добре, що організація підтримує молодих спортсменів, дітей, які хочуть займатися спортом. І один з таких проектів сьогодні реалізується. Гроші, які ми зібрали на аукціоні - майже 200 тисяч долларів, - підуть на облаштування боксерського залу для дітей в Маріуполі. Ми маємо зробити все, щоб мрії дітей, підлітків здійснювалися", - сказав Віталій Кличко.

Читайте також: Братів Кличків внесли до Книги рекордів Гіннеса

Нагадаємо, 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC) триватиме у Києві до 5 жовтня. До столиці України приїхали світові легенди боксу Леннокс Льюїс, Евандер Голіфілд, Ерік Моралес та інші. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Усього в конгресі беруть участь близько 700-т учасників зі 166-ти країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-