Хочолава:

Хочолава: "Ліон" дуже швидкий, але в атаці "Шахтар" завжди грає у свій футбол

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Давид Хочолава поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу проти французького "Ліона".

Давид Хочолава в інтерв’ю FootBoom, зокрема, зазначив, що команда потрапила до дуже важкої групи, в грі з "Ліоном" в захисті потрібно врахувати швидкість противника, а в атаці "Шахтар" завжди грає у свій футбол.

"Дуже важка група. Ще до першої гри прекрасно було відомо, що всі три суперники дуже сильні. Група нічим не слабша за ту, яка була у нас минулого року. У групі три команди одного рівня, тоді як "Манчестер Сіті" - явний фаворит. Шість матчів - невелика дистанція. Перший матч зіграли внічию і залишається п'ять ігор, в яких необхідно домагатися максимального результату, щоб проходити далі. Не думаю, що в одній грі буде все вирішуватися. Майбутні п'ять ігор - п'ять фіналів.

У "Ліона" дуже технічні нападники, які люблять грати з м'ячем. До того ж, вони можуть віддати дуже гарну передачу. Плюс недавно "Ліон" ще й придбав одного сильного форварда - Дембеле. Також треба відзначити, що французька команда демонструє пристойну швидкість. Нашій обороні потрібно враховувати це, внести корективи, щоб нівелювати цей козир суперника. В атаці ж "Шахтар" завжди грає в свій футбол, який подобається глядачам", - сказав Хочолава.

Читайте також: Наставник "Ліона": "Шахтар" схожий на "Барселону" і дуже небезпечний

Як повідомляв Укрінформ, 2 жовтня футболісти донецького "Шахтаря" проведуть у Франції матч другого туру Ліги чемпіонів проти "Ліона". Букмекери вважають фаворитом цього поєдинку французький клуб. Поєдинок розпочнеться о 22.00 і проходитиме на порожньому стадіоні "Ліона" через покарання УЄФА за поведінку французьких фанатів під час матчу Ліги Європи проти московського ЦСКА. Наживо його покаже телеканал "Футбол 1".

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-