Наставник

Наставник "Ліона": "Шахтар" схожий на "Барселону" і дуже небезпечний

Укрінформ
Головний тренер французького футбольного клубу "Ліон" Брюно Женезьо поділився очікуваннями від сьогоднішнього поєдинку з донецьким "Шахтарем" в рамках 2 туру Ліги чемпіонів УЄФА.

Брюно Женезьо на перед матчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що "Шахтар" грає в технічний футбол, схожий на "Барселону" і є дуже небезпечним суперником.

"Шахтар" - дуже небезпечний противник. Це команда високого рівня, відома тим, що грає в технічний футбол. "Шахтар" схожий на "Барселону" з безліччю коротких передач, колективних дій і швидких футболістів. Ми повинні добре підготуватися до протистояння клубу, який часто виступає в Європі. Необхідно показати себе з найкращого боку.

У Лізі чемпіонів усі аспекти вище: з технічної, тактичної та ментальної точки зору. Це одне з найбільших змагань у світі. Нам необхідно підняти наш рівень у всіх областях, якщо хочемо виграти. Недосвідченість в порівнянні з "Шахтарем"? Ми вже проходили це з "Манчестер Сіті": у нас було менше досвіду, ніж у них. Але ми повинні бути здатні додавати в грі, щоб компенсувати різницю", - цитує Женезьо прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Футболісти "Шахтаря" провели передматчеве тренування в Ліоні

Як повідомляв Укрінформ, 2 жовтня футболісти донецького "Шахтаря" проведуть у Франції матч другого туру Ліги чемпіонів проти "Ліона". Букмекери вважають фаворитом цього поєдинку французький клуб. Поєдинок розпочнеться о 22.00 і проходитиме на порожньому стадіоні "Ліона" через покарання УЄФА за поведінку французьких фанатів під час матчу Ліги Європи проти московського ЦСКА. Наживо його покаже телеканал "Футбол 1".

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-