Наставник

Наставник "Реала": "Севілья" забила 2 ранніх м’яча і перемогла заслужено

Укрінформ
Головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Хулен Лопетеґі прокоментував поразку від "Севільї" (0:3), яка стала першою в чемпіонаті Іспанії сезону-2018/19.

Хулен Лопетеґі, зокрема, зазначив, що "Севілья" в цьому поєдинку була кращою за "Реал", забила два ранніх м’яча і перемогла заслужено.

"Наша проблема полягала в тому, що "Севілья" була дійсно кращою за нас, особливо на старті поєдинку. Вони забили нам два ранніх м’яча. Ми грали другим номером, але після перерви трохи вирівняли поєдинок. Проте ми втратили кілька хороших шансів, що поховало наші сподівання на успіх. "Севілья" перемогла заслужено.

Можна сказати, що ми не підготувалися до гри як належить. Ні гравці, ні тренер у першому таймі найкращого не показали.

Ла Ліга - це марафон, який стане справжнім викликом. Тепер нам за три дні треба підготуватися до наступної важливої та складної гри вдома з "Атлетико", - цитує Лопетеґі ua-football

Як повідомляв Укрінформ, мадридський "Реал" на виїзді розгромно поступився "Севільї" з рахунком 0:3 в матчі 6-го туру чемпіонату Іспанії з футболу і не зміг скористатися осічкою "Барселони", яка раніше програла "Леганесу" (1:2). Авторами голів на "Естадіо Рамон Санчес Пісхуан" стали Андре Сілва, який відзначився на 17-й і 21-й хвилинах, та Віссам Бен Йєддер (39).

Читайте також: "Реал" зазнав нищівної поразки від "Севільї" в чемпіонаті Іспанії з футболу

29 вересня "Реал" прийматиме "Атлетико", "Севілья" в наступному турі в гостях зіграє з "Ейбаром".

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-