Баскетбол: іспанський

Баскетбол: іспанський "Бургос" представив українського центрового Кравцова

Укрінформ
Іспанський баскетбольний клуб "Бургос" офіційно представив українського центрового В'ячеслава Кравцова.  

"Бургос", який вже третій рік поспіль є володарем Кубка Кастилії, зробив презентацію В'ячеслава Кравцова. Про це повідомляє basket.com.ua

Спортивний директор команди Альбано Мартінес дуже приємно охарактеризував українського центрового: "Кравцов той гравець, який поліпшить нашу гру в обороні. Його гра допомагатиме партнерам".

Кравцов у свою чергу зазначив, що чув про клуб лише хороше: "Я чув лише хороше про команду і про місто. Знаю, що клуб в цьому сезоні повернувся в Лігу ACB. Більшість гравців молоді, але вони "голодні". Це може стати нашою рушійною силою, я вірю, що ми можемо "нашуміти" в лізі, незважаючи на молодість. Я добре грав в товариських матчах, хоча у мене не було багато часу, щоб адаптуватися до команди. Я також відмінно попрацював зі збірною. Я в гарній формі. Все, що мені потрібно, це ще кілька днів, може бути, тиждень, щоб адаптуватися до моїх партнерів, і я буду готовий".

Читайте також: Українські спортсмени розпочали отримувати форму на ЮОІ-2018

Український баскетболіст вже встиг взяти участь в матчі Кубка Кастилії, який його команда виграла, обігравши "Вальядолід" з рахунком 84:64 (18:15, 11:24, 18:21, 17:24). Сам Кравцов набрав у цьому поєдинку 7 очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-