Світоліна поступилася Соболенко на турнірі WTA Premier 5 в Ухані

Світоліна поступилася Соболенко на турнірі WTA Premier 5 в Ухані

Укрінформ
Перша "ракетка" України тенісистка Еліна Світоліна не впоралася з Ариною Соболенко з Біларусі в матчі другого колу турніру WTA Premier 5 в Ухані (Китай).

Тенісний поєдинок Еліна Світоліна (Україна, 6) - Аріна Соболенко (Білорусь) закінчився з рахунком 4:6, 6:2, 1:6. Про це повідомляє БТУ.

Матч тривав майже 2 години. У першому сеті Світоліна лідирувала 4:2, але потім 4 гейми поспіль програла. В наступній партії українська тенісистка виконала 2 брейки, щоб перевести гру в вирішальний сет. Соболенко реалізувала по брейкпоінту в двох геймах, а коли подавала на перемогу, відігралася з 15:40.

Соболенко всьоме в сезоні обіграла представницю топ-10 світового рейтингу. Для Еліни Світоліної це був перший матч після поразки в четвертому раунді US Open. Аріна Соболенко також залишила Нью-Йорк після 1/8 фіналу, але вже встигла зіграти в Квебеку, де програла на старті змагань.

Турнір Wuhan Open - WTA Premier 5 із призовим фондом 2 млн 746 тис. доларів триватиме  в Ухані до 30 вересня.

Читайте також: Теніс: в Ухані та Пекіні зі Світоліною працюватиме американець Нік Савіано

Як повідомляв Укрінформ, на найбільших тенісних турнірах азіатської серії в Ухані та Пекіні з шостою "ракеткою" світу українською тенісисткою Еліною Світоліною працюватиме відомий американський тренер Нік Савіано. 62-річний Савіано був професіональним тенісистом і свого часу входив до ТОП-50 світової класифікації, а зараз є одним із претендентів на місце тренера українки.

Фото: USTA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-