Буяльський: Для

Буяльський: Для "Динамо" нічия проти "Астани" – це як поразка

Відео
Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Віталій Буяльський поділився враженнями від старту команди в Лізі Європи УЄФА.

Віталій Буяльський у післяматчевому інтерв’ю клубному телебаченню, зокрема, зазначив, що для "Динамо" нічия проти "Астани" (2:2) – це як поразка, могли забивати більше, але не вистачило майстерності і удачі.

"Пропустили, тому що помилилася вся команда після кутового та подальшої подачі з правого флангу. Те, що сталося в першому таймі, допущені помилки – можливо, результат самовпевненості. У другій половині гри до 94-ї хвилини грали здорово, могли забивати ще. Так сталося, що пропустили. Напевно, бракує майстерності, якщо не реалізували моменти. Коли не забивають, значить, немає майстерності і удачі.

Ми знаємо, що, по суті, програли цю гру. Нічия для "Динамо" - це як поразка", - цитує Буяльського прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Хацкевич: Розпочали матч проти "Астани" блискуче, але підвела майстерність

Відео інтерв’ю:

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня футболісти київського "Динамо" не втримали перемогу над чемпіоном Казахстану "Астаною" у поєдинку першого туру групового етапу Ліги Європи УЕФА. Матч "Динамо" - "Астана" на НСК "Олімпійський" у Києві завершився з рахунком 2:2. М'ячі забили Віктор Циганков (на 11-й хвилині), Денис Гармаш (45+2) - Марін Анічич (21), Роман Муртазаєв (90+5).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-