Хацкевич: Розпочали матч проти

Хацкевич: Розпочали матч проти "Астани" блискуче, але підвела майстерність

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував результат 2:2 матчу проти "Астани" (Казахстан) в рамках 1 туру групового етапу ліги Європи УЄФА.

Олександр Хацкевич на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що команда розпочала матч блискуче, але поступово з’явилася невпевненість і помилки.

"Початок був блискучим, забили м’яч, після чого знову з’явилася невпевненість, і хвилини з 20-ї почали дещо неправильно грати. Навіть після забитого м’яча вимагали від хлопців вище накривати суперника, але виникла невпевненість – спочатку помилка Гармаша, який віддав пас назад, потім не дограли під час стандарту. Після цього вирівняли гру, оскільки за володінням м’ячем перевага навіть була на боці суперника, другий тайм провели агресивніше, створили і гольові моменти, і пресингували, але майстерність підвела в заключній стадії. Знову пропустили з кутового, недопрацювали, але це вже більше індивідуальні помилки.

В обороні підвела концентрація. Приміром, у епізоді з першим пропущеним м’ячем після подачі з кутового момент нібито закінчився, але потім пішов навіс із протилежного флангу й удар впритул. Казати, хто саме помилився, я не буду – ми це розберемо всередині команди, і футболісти також відповідатимуть за свої дії. Втрата концентрації може бути викликана втомою, але це елемент гри.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: результати матчів першого туру

Загалом, хлопці достатньо впевнені у собі, мають міцні нерви. Це видно за їхнім настроєм, до якого претензій немає, на відміну від класу футболістів. Звичайно, такі результати, як сьогодні, не додають сил та позитивних емоцій, але у психологічному плані команда доволі стійка. Груповий турнір лише розпочався, попереду ще п’ять ігор. Перед нами, як і раніше, стоїть завдання вийти з групи", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня футболісти київського "Динамо" не втримали перемогу над чемпіоном Казахстану "Астаною" у поєдинку першого туру групового етапу Ліги Європи УЕФА. Матч "Динамо" - "Астана" на НСК "Олімпійський" у Києві завершився внічию - 2:2. М'ячі забили Віктор Циганков (на 11-й хвилині), Денис Гармаш (45+2) - Марін Анічич (21), Роман Муртазаєв (90+5).

Читайте також: "Динамо" зіграло внічию з "Астаною" на старті групового турніру Ліги Європи УЄФА

Зазначимо, що таким чином "Динамо" продовжило до шести матчів свою безвиграшну серію у різних турнірах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-