"Динамо" зіграло внічию з "Астаною" на старті групового турніру Ліги Європи УЄФА

Фото
Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" не втримали перемогу над чемпіоном Казахстану "Астаною" у поєдинку першого туру групового етапу Ліги Європи УЕФА.

Матч "Динамо" - "Астана" на НСК "Олімпійський" у Києві завершився внічию - 2:2, повідомляє Укрінформ.

М'ячі у динамівців забили Віктор Циганков, який на 11-й хвилині отримав передачу від Віталія Буяльського і в один дотик результативно пробив у лівий нижній кут воріт гостей, та Денис Гармаш (45+2) - після пасу Беньяміна Вербича. У складі "Астани" відзначилися Марін Анічич (21), який з близької відстані головою спрямував м’яч у верхню частину воріт Дениса Бойка, та Роман Муртазаєв (90+5) з аналогічним голом на останніх секундах гри.

"Динамо" продовжило до шести матчів свою безвиграшну серію у різних турнірах.

ФК «Динамо» - ФК «Астана» / Фото: Багмут Павло, Укрінформ

Паралельний поєдинок у групі К Ліги Європи між французьким "Ренном" і чеським клубом "Яблонець" завершився з рахунком 2:1 на користь господарів "Стад де ла Рут де Лор'ян" у Ренні.

У другому турі 4 жовтня відбудуться матчі "Яблонець" - "Динамо", "Астана" - "Ренн".

Сьогодні свою стартову зустріч у груповому турнірі Ліги Європи сезону-2018/2019 проводить також полтавська "Ворскла", яку у Лондоні екзаменує один із фаворитів розіграшу англійський "Арсенал". В іншому поєдинку квартету Е португальський "Спортинг" приймає азербайджанський "Карабах".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-