УЄФА відкрив дисциплінарну справу проти Кріштіану Роналду

УЄФА відкрив дисциплінарну справу проти Кріштіану Роналду

Укрінформ
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) відкрив дисциплінарну справу проти португальського форварда італійського "Ювентуса" Кріштіану Роналду.

Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА розгляне епізод за участю португальця та захисника "Валенсії" Жейсона Мурільйо у матчі 1 туру групового раунду Ліги чемпіонів. Про це повідомляє ua-football із посиланням на ESPN. 

Справа щодо терміну дискваліфікації Роналду буде розглянута на засіданні комітету 27-го вересня. Футболіст буде автоматично дискваліфікований на 1 матч за отримання прямої червоної картки, а також, у разі розцінки комітетом епізоду як "прояву агресивної поведінки", Роналду загрожує ще 1 або 2 матчі дискваліфікації додатково.

Таким чином, Роналду пропустить поєдинок 2-го туру Ліги чемпіонів проти "Янґ Бойз" і під сумнівом залишиться його участь в матчах проти "Манчестер Юнайтед".

Читайте також: Кріштіану Роналду видалили з поля у його дебюті за "Ювентус" у Лізі чемпіонів

Повідомляється також, що "Ювентус" не має права оскаржити рішення головного арбітра Фелікса Бриха. Туринці зможуть подати апеляцію лише в тому випадку, якщо комітет продовжить термін дискваліфікації футболіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-