Капітан

Капітан "Ворскли": Докладемо максимум зусиль, щоб не пропустити від "Арсенала"

Укрінформ
Капітан полтавського футбольного клубу "Ворскла" Володимир Чеснаков розповів про готовність команди до сьогоднішнього протистояння з лондонським "Арсеналом" в рамках групового раунду ЛЄ УЄФА.

Володимир Чеснаков в інтерв’ю footballua.tv, зокрема, зазначив, що команда докладе максимум зусиль, щоб не пропустити м’яч, але й вибігатиме у контратаки. 

"Звичайно, нам буде важко. Доведеться багато працювати без м'яча. Постараємося вибігати в контратаку і десь "кусати" "Арсенал". Ми докладемо максимум зусиль, щоб не пропустити", - сказав Чеснаков.

Також футболіст прокоментував ситуацію з боргами після зустрічі з президентом клубу: "Так, ситуація покращилася. Те, що президент обіцяв, він виконав. Уже вчора команда була в гарному настрої. Думаю, це нам додасть позитивних сил".

Читайте також: "Ворскла" виплатить частину боргів гравцям перед матчем проти "Арсенала"

Як повідомляв Укрінформ, матч 1 туру групового раунду Ліги Європи УЄФА "Арсенал" (Лондон) – "Ворскла" (Полтава) відбудеться в Лондоні 20 вересня і розпочнеться о 22.00. Обслуговуватиме його бельгійська бригада арбітрів на чолі з 30-річним Бартом Фертентеном. У Полтаві матч транслюватимуть у спеціально облаштованій фан-зоні із величезним екраном розміром 6х4 м. На телеекранах його покаже канал "Футбол 2".

Фото: desporter.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-